Пн-Пт 9:00-18:00
     Сб 9:00-14:30

RU | UA

Чері Амулет відгуки 2007 р. мінуси і недоліки

Відгуки: 0

Чері Амулет відгуки 2007 р. мінуси і недоліки

 

Чері Амулет – досить популярний автомобіль. Незважаючи на свою надійність, машина має цілу низку недоліків і мінусів.

Знайти негативні сторони можна не тільки в зовнішніх елементах, але і у важливих внутрішніх вузлах і агрегатах.

Виявлятися вони можуть в перший рік експлуатації авто, так і надалі – особливо після 5 років активного використання машини.Чері Амулет

Проблеми з внутрішніми агрегатами Чері Амулет

В цілому Чері Амулет можна виділити з цілої плеяди китайських автомобілів, оскільки вона відрізняється цілком хорошою надійністю. Однак не обійшлося без проблем, які періодично виникають.

Підвіска надмірно жорстка, і при їзді по нерівній дорозі це цілком відчутно. Вразливі місця – шарові опори, стійки амортизаторів.

Саме з цими елементами найчастіше виникають складності і потребує проведення їх заміни.Підвіска Чері Амулет

Після декількох років експлуатації Чері Амулет почалися проблеми в роботі печі і кондиціонера. Якась трубок цього блоку почала протікати, що призводить до утворення неприємного запаху в момент експлуатації транспортного засобу з включеними приладами (грубка або кондиціонер).

Кілька дивно проведена і підключена магнітола.

В процесі заводу автомобіля вона вимикається, після чого тривалий час не може запуститися.

В кінцевому підсумку це призвело до виходу з ладу запобіжників і згоряння самої музичної установки. Її довелося міняти повністю.

Однією з найбільш серйозних поломок стала 5 передача. Буквально в перший рік експлуатації почалися проблеми з нею, які незабаром переросли в необхідність проведення серйозного ремонту. Надалі подібних складнощів не помічалося, однак робота трансмісії трохи насторожує.

Кпп Чері Амулет

Недоліки зовнішніх елементів

Не все гаразд і з зовнішніми елементами, включаючи стан корпусу і фар. Чері Амулет за багатьма параметрами випереджає інших представників Піднебесної, але існують і свої недоліки в різних напрямках.

Іржа. Вона не всюди, проте з'явилася вона досить швидко. Особливо страждає кришка багажника з внутрішньої сторони, де в складках збирається вода, а також на кришці бензобака. Поширюється повільно, а при правильному догляді цей процес і зовсім можна зупинити. Проте & ndash; проблема все-таки є, і з нею треба боротися.

Фари Чері АмулетФари досить швидко жовтіють. Як-небудь позбутися від цього ефекту неможливо, хіба що замінювати. Однак немає гарантії того, що нові точно також не пожовтіють. Особливо цей фактор не заважає, так що можна залишати все як є.

Окислюються деякі елементи. Особливо це помітно на зеркалах заднього виду. Неодноразова фарбування особливого результату не принесла – все повторюється знову.

Якщо зовнішній вигляд авто не сильно турбує власника, то можна залишати все як є, періодично проводячи фарбування.

З часом виникають труднощі і з корпусом. зокрема, після тривалої експлуатації авто виникає ймовірність відпадання невеликих елементів, особливо біля дверей. Усунути таку поломку можна, встановивши втрачену частину назад або замінивши її.

Ще одним явним мінусом є великі зазори між кузовними елементами. особливо це спостерігається біля дверей, а також на багажнику. В результаті цього в салон і в багажник потрапляє пил, що призводить до необхідності проведення регулярного чищення.

Кузов Чері Амулет

Не все гаразд і з салоном

Так, є певні успіхи у китайського автопрому, наприклад, зник неприємний запах дешевого пластику, а його якість стало помітно краще. Однак не все так райдужно, адже сила-силенна проблем залишилися невирішеними.

Проблеми з обшивкою керма. Заводська стирається досить швидко – максимум кілька років експлуатації, після чого її доведеться замінювати. Недолік незначний, проте певні незручності все-таки приносить.

Посередня шумоізоляція – ще один недолік, від якого ніяк не позбудуться китайці. Чері Амулет не стала винятком – при їзді на великій швидкості шумить в салоні дуже сильно.

Багажник. Мало того, що він постійно в пилу, так ще й часто в ньому щось стукає. Знайти причину вдається вкрай рідко, ще рідше-усунути її. Залишається тільки звикати до того, що з багажника постійно доноситься шум.

В цілому, Чері Амулет досить непоганий автомобіль. Однак він, як і всі інші, має свої недоліки і проблеми, вирішувати які доведеться власнику транспортного засобу.


Коментарі



» Всі статті

Корисні статті

Заміна підшипника генератора Лачетті та натяжного ролика 25.03.2024 Заміна підшипника генератора Лачетті та натяжного ролика

  Рекомендації по заміні підшипника генератора...

Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція 11.02.2022 Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція

Перші проблеми з рульовою рейкою Шевроле Лачетті зазвичай...

Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті 28.01.2022 Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті

Під час ремонту або планового огляду Шевроле Лачетті виникає необхідність у...

Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос 14.01.2022 Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос

При плановій заміні високовольтних проводів і свічок Деу Ланос...

Погано гріє пічка Шевроле Лачетті 31.12.2021 Погано гріє пічка Шевроле Лачетті

​ Система опалення салону Шевроле Лачетті схильна до деяких...

Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео 17.12.2021 Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео

Підсвічування салону Шевроле Авео представлено одним верхнім...

Всі статті »

.