Пн-Пт 9:00-18:00
     Сб 9:00-14:30

RU | UA

Відгуки Чері: про що говорять власники

Відгуки Чері: про що говорять власники

Практично з самого першого дня появи автомобілів цього виробника на українському ринку, була здійснена потужна антирекламна компанія з боку тих, хто багато років торгував російськими автомобілями і вельми успішно заробляв на цьому гроші. Багато чого з того, що говорили про автомобілі компанії, відповідало дійсності. Так, дійсно пасивна безпека залишала бажати кращого. Особливо – на перших моделях.

Так, часто зустрічалися проблеми електроніки, а ходова частина була не настільки витривалою, як хотілося б багато. Так, запчастини Чері Амулет китайського виробництва не завжди відрізнялися високою якістю, а купити їх перший час було досить складно. І ось, пройшло час, і можна підвести деякі підсумки. Відгуки тих, хто за десять років експлуатують ту чи іншу модель бренду, дозволяють зробити якийсь аналіз і визначити, наскільки добрі чи погані автомобілі Chery.

Чері Амулет: надійний, але не безпечний

Чері Амулет: надійний, але не безпечнийНайбільші нарікання в адресу цього середньорозмірного лифтбека з обрисами седана були відносно пасивної безпеки. Всі пам'ятають ролики, высталвющиеся на тих чи інших форумах, в яких Амулет при краш-тесті перетворювався на купу металу. З плином часу виробникові вдалося довести безпеку до більш-менш прийнятного результату. Втім, серйозні аварії на ньому дійсно краще не потрапляти. А на якому автомобілі потрапляти краще?

Зате у Чері Амулет багато інших достоїнств: досить приємна зовнішність (все-таки побудований за образом цілком європейського Сеат Толедо), дуже витривалі мотори, досить вдала настройка ходової частини і, звичайно ж, – просто величезна місткість і дуже невисока ціна при відмінній комплектації.

Чері КуКу: не гірше, ніж оригінал

Чері КуКу: не гірше, ніж оригіналЦя мікролітражка побудована на базі популярної серед жінок-водіїв Деу Матіз, і є майже точною її копією. Різниця лише в невеликих деталях, але до здивування начебто незначні дрібниці (трохи змінені бампера, інше розташування поворотників і противотуманок) зробили авто навіть привабливіше оригіналу. До речі, «зозуля», як її ласкаво прозвали власники, була дуже популярна в Україні.

На подив, модель вийшла добротною і надійною, що відразу ж вилилося у розвиток цієї теми і поява другого і третього поколінь. З урахуванням специфіки такого типу авто (управління жінками в міській межі), ресурс всіх запчастин досить непоганий. Машинка вдалася і мало хто пошкодував про її придбання.

Чері Тіго: ще не RAV-4

Чері Тіго: ще не RAV-4Один з найбільш популярних китайських кросоверів теж родом з заводу в Уху. Він став майже повною копією так само популярного у всьому світі RAV-4 родом з Японії, а тому ставлення до нього було через призму оригіналу. Перші проблеми, з якими довелося зіткнутися власникам, відносяться до ненадійної роботи електрики. Але з часом це виробникові вдалося усунути.

Що стосується всього іншого, то Тіго, мабуть, одна з кращих перших моделей компанії, з якою та вийшла на міжнародний ринок. Надійний, витривалий, простий в обслуговуванні, і досить довговічний. Сьогодні Він – основоположник цілої серії кросоверів з цим ім'ям, але різного класу.

Сьогодні Chery пропонує зовсім інші моделі. Сучасні, надійні і безпечні. Первістки давно зняті з виробництва, хоча багато з них їздять дороги нашої країни. Але той імідж, який склався про компанії, заробляли саме вони. І він вийшов досить непоганим.

Розкажіть друзям

» Всі статті

Корисні статті

Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція 11.02.2022 Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція

Перші проблеми з рульовою рейкою Шевроле Лачетті зазвичай...

Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті 28.01.2022 Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті

Під час ремонту або планового огляду Шевроле Лачетті виникає необхідність у...

Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос 14.01.2022 Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос

При плановій заміні високовольтних проводів і свічок Деу Ланос...

Погано гріє пічка Шевроле Лачетті 31.12.2021 Погано гріє пічка Шевроле Лачетті

​ Система опалення салону Шевроле Лачетті схильна до деяких...

Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео 17.12.2021 Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео

Підсвічування салону Шевроле Авео представлено одним верхнім...

Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5 03.12.2021 Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5

Так, дотримання планового сервісу і своєчасна заміна запчастин ЗАЗ Ланос...

Всі статті »

.