Пн-Пт 9:00-18:00
     Сб 9:00-14:30

RU | UA

Тюнінг Джилі СК: можливо все

Тюнінг Джилі СК: можливо все

Багато водії ставляться до тюнінгу з зневагою, відносячи його до надмірностей, без яких можна обійтися. Але є такі моделі, для яких це є, як мінімум бажаним заходом, хоча й не обов'язковим. До таких автомобілів відноситься і китайський малолитражный2 седан Джилі СК. А причина цього одна: машина вийшла у виробника кілька сирої, що викликає необхідність у самостійних доопрацювань.

В цілому операції по тюнінгу автомобіля можна розділити на дві категорії: технічний і зовнішній. Сьогодні ми розповімо про те, що пропонують зробити для поліпшення характеристик цієї моделі численні продавці аксесуарів і автосервісні станції.

Технічний тюнінг Джилі СК

для поліпшення динаміки або зниження витрат пропонується зробити перепрошивку електронного блоку управлінняСаме деяка вогкуватість моделі змушує новоспечених власників з головою заглиблюватися в її технічний пристрій, щоб надалі усунути недоробки і поліпшити ходові характеристики. Причому, технічний тюнінг стосується не тільки мотора, але і інших систем автомобіля. Так, якщо  (ЕБУ) і установкою нештатних «штанів» і повітряного фільтра з нульовим опором, то ходова частина потребує значно більшого втручання.

Якщо ви хочете реально поліпшити ходові характеристики свого Джилі СК, то міняти вам доведеться купити кращі запчастни джилі ск.

Для початку, – це амортизатори. Мало того, що заводські мають дуже невеликий ресурс, так вони ще і не забезпечують комфортну їзду по нашим дорогам. До них багато власників додають проставки, щоб збільшити кліренс. Але ми б не особливо рекомендували змінювати ці параметри: це може негативно позначитися на стійкості в поворотах. А ось поставити підсилені верхні опори буде дуже корисно.

Часто змінюють сайлентблоки важелів на поліуретанові. Вони більш довговічні і набагато комфортніше себе ведуть при проїзді нерівностей. Так само разом з ними ставлять посилені стабілізатори поперечної стійкості. Машина стає жорсткішим, але набагато краще управляється на швидкостях.

А от покращити роботу коробки передач навряд чи вдасться. Хіба що – поставити брендові підшипники. Вали і синхронізатори аналогів не мають, а саме вони часто виходять з ладу. Ну, і останнє, що можна порадити по тюнінгу КПП – встановити хороше зчеплення.

Зовнішній тюнінг

Що стосується зовнішнього тюнінгу Джилі СК, то тут варіантів набагато більшеЩо стосується зовнішнього тюнінгу Джилі СК, то тут варіантів набагато більше. Від замовлення виготовлення індивідуального обважування до придбання стандартних універсальних накладок на пороги або молдингів.

Але перше, що необхідно зробити – це обробити антикором кузов і зробити шумоізоляцію. Це істотно підвищить термін служби кузова і поліпшить комфорт при їзді.

Що стосується обважування, то тут все дуже індивідуально. Пропозицій – маса, причому в різних цінових категоріях. Але вже якщо ви і займетеся цією стороною доопрацювання автомобіля, то рекомендуємо і повністю перефарбувати кузов. По-перше, тоді вам не доведеться підбирати фарбу, а по-друге, ви збільшите товщину лакофарбового покриття на кузові, що позбавить вас від таких неприємностей, як сколи.

В цілому місця для творчості з тюнінгу Джилі СК дуже багато. Тут можна поставити спортивні замки капота, поміняти галогенні лампи головного світла на ксенон, підвищити або знизити кліренс, зробити чіп-тюнінг і збільшити потужність мотора. Всі, хто захоче зробити з свого автомобіля щось гідне і унікальне завжди знайдуть багато пропозицій на українському ринку автомобільних запчастин. У тому числі – і на нашому сайті.

Розкажіть друзям

» Всі статті

Корисні статті

Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція 11.02.2022 Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція

Перші проблеми з рульовою рейкою Шевроле Лачетті зазвичай...

Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті 28.01.2022 Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті

Під час ремонту або планового огляду Шевроле Лачетті виникає необхідність у...

Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос 14.01.2022 Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос

При плановій заміні високовольтних проводів і свічок Деу Ланос...

Погано гріє пічка Шевроле Лачетті 31.12.2021 Погано гріє пічка Шевроле Лачетті

​ Система опалення салону Шевроле Лачетті схильна до деяких...

Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео 17.12.2021 Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео

Підсвічування салону Шевроле Авео представлено одним верхнім...

Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5 03.12.2021 Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5

Так, дотримання планового сервісу і своєчасна заміна запчастин ЗАЗ Ланос...

Всі статті »

.