Пн-Пт 9:00-18:00
     Сб 9:00-14:30

RU | UA

Кращий паливний фільтр на Чері Амулет. Огляд паливних фільтрів SCT, Kimiko, Ina-For, Koreastar, Knecht, Rider

Кращий паливний фільтр на Чері Амулет. Огляд паливних фільтрів SCT, Kimiko, Ina-For, Koreastar, Knecht, Rider

Паливні фільтриУ системі топливоподачі Чері Амулет важливе місце займає паливний фільтр, що відповідає за очищення палива, що подається в двигун.

Правильно підібраний фільтр здатний уловлювати навіть дрібні частинки сміття, запобігаючи таким чином засміченню трубопроводу і форсунок.

Останнє є одним з найважливіших чинників, оскільки чищення форсунок являється досить трудомістким процесом, який не завжди дає позитивний результат.

При цьому для Чері Амулет якість палива, що подається, є дуже важливою, оскільки при його низькій якості досить швидко виходить з ладу силовий агрегат.

Співробітники магазину деталей Чері.Нет вирішили провести перевірку цілого ряду паливних фільтрів на предмет їх якості. Отримані результати можуть здивувати багатьох.

Огляд популярних марок паливних фільтрів

На огляді зібрані 6 різних варіантів паливних фільтрів – SCT, Kimiko, Ina - For, Koreastar, Knecht, Rider.

Варіанти паливного фільтру

Деякі із запропонованих варіантів належать до бюджетної категорії, тоді як інші відносяться швидше до преміум сегменту.

Rider – китайське виробництво, економ-варіант. Фірма нещодавно представлена на ринку і доки тільки завойовує свої позиції. Поки зарекомендувала себе середньою якістю за низькою вартістю.

Фільтр Райдер

Ina-For – бюджетний варіант з незрозумілим походженням. На упаковці відсутній штрих-код або ще якісь розпізнавальні знаки. Проте поширена думка про те, що це турецьке виробництво. Якість по відгуках – середня.

Фільтр Ина-фори

Koreastar – дешевий варіант, що збирає безліч дуже негативних відгуків. Корейська компанія з виробництвом в Кореї. Розпізнавальних знаків на коробці немає.

Фільтр Кореастар

Kimiko – ще один представник бюджетного сегменту. Судячи з відгуків – якість середня. Виробництво швидше за все Китаю, оскільки з розпізнавальними знаками також біда.

Фільтр Кимико

SCT – досить дорогий варіант германського виробництва. За якістю ніби непогані, проте зустрічаються і не дуже хороші відгуки.

Фільтр СКТ

Mahle (Knecht) – один з найдорожчих варіантів. Виробництво – Корея, якість має бути досить високою.

Фільтр Молі

Для кращого вивчення паливних фільтрів Чері Амулет розрізаємо їх за допомогою болгарки. Це дозволить оцінити стан фільтруючого елементу, його проклеювання і наявність допоміжних елементів.

Розрізає фільтри

Особливо розчарував фільтр виробництва Koreastar, у якому практично повністю відсутній фільтруючий елемент. Використати подібний варіант на своєму автомобілі настійно не рекомендується.

Кореастар в розрізі

Це вже далеко не перший випадок, коли продукція цього бренду під час перевірки виявилася бракованою. Про це свідчить і цілий ряд негативних відгуків.

Rider – пружина стоїть нерівно, але фільтруючий елемент на місці і має досить хороші розміри. Його трохи прим'яло, але найімовірніше сталося це у момент розрізання.

Райдер в розрізі

Проте фільтруючий елемент в цьому паливному фільтрі Чері Амулет взагалі не приклеєний, а так бути не повинно. Сам папір досить простакуватий, надовго такого фільтру не вистачить.

Ina-For виявився непоганим варіантом. Фільтруючий елемент великий, правда, відсутня притискна пружина. Проте проклеювання виконане просто відмінно. Фільтруючий елемент не рухається, навіть під зусиллям.

Ина-фори в розрізі

Kimiko. Фільтруючий елемент не приклеєний. Є пружина, яка встановлена досить правильно, посередині, і здатна утримувати папір. При цьому якість паперу краща, ніж у Райдера.

Кимико в розрізі

SCT – проклеєний фільтр досить якісно. Папір довелося відривати, оскільки клей досить якісний. Папір високої якості, пружина встановлена добре. Якість на високому рівні і повністю відповідає вартості.

СКТ в розрізі

Mahle (Knecht) – один з найдорожчих варіантів паливних фільтрів для Чері Амулет. Проклеювання досить хороше. Відрізняється від СКТ кількістю ребер, у Мале їх значно більше, що покращує якість фільтрації. При цьому пружина відсутня, що трохи дивно.

Молі в розрізі

Якщо брати загалом, то Koreastar відразу йде на викид, такий варіант не слід і розглядати. Райдер підійде тільки в крайньому випадку – папір поганий, перекошений, не проклеєний.

Ina-For і Kimiko практично однакові. У кожного з них є свої плюси і недоліки в проклеюванні, пружині або інших деталях. Цілком нормальні варіанти для установки, хоча і не дуже довговічні.

Ина-фори і Кимико схожі

У виборі між СКТ і Молі перевага віддати краще першому. Він краще проклеєний і має пружину, у відмінності від дорожче варіанту. Звичайно, у нього менше ребер, що може в деякій мірі трохи знижувати міру очищення, але прослужить від довше.

СКТ і Молі непогані

Який з варіантів паливних фільтрів Чері Амулет вибрати собі, вирішувати кожному, але завжди слід уважно підходити до вибору, враховуючи наявні відгуки. Одне можна сказати з упевненістю – від Кореастар краще відмовитися повністю.

Розкажіть друзям

» Всі статті

Корисні статті

Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція 11.02.2022 Заміна рульової рейки Шевроле Лачетті, покрокова інструкція

Перші проблеми з рульовою рейкою Шевроле Лачетті зазвичай...

Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті 28.01.2022 Параметри комп'ютерної діагностики Шевроле Лачетті

Під час ремонту або планового огляду Шевроле Лачетті виникає необхідність у...

Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос 14.01.2022 Як перевірити котушку запалювання Деу Ланос

При плановій заміні високовольтних проводів і свічок Деу Ланос...

Погано гріє пічка Шевроле Лачетті 31.12.2021 Погано гріє пічка Шевроле Лачетті

​ Система опалення салону Шевроле Лачетті схильна до деяких...

Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео 17.12.2021 Заміна лампочки підсвічування салону Шевроле Авео

Підсвічування салону Шевроле Авео представлено одним верхнім...

Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5 03.12.2021 Вартість капітального ремонту двигуна Деу Ланос 1.5

Так, дотримання планового сервісу і своєчасна заміна запчастин ЗАЗ Ланос...

Всі статті »

.